aveve

Aveve Agrarisch Centrum

Kris Vermeulen

Eindhout (Laakdal)

Bloem- en bakbenodigdheden

Aveve Bloem is producent en leverancier van bloem en bloemmixen voor de thuisbakker in België, Nederland en Frankrijk. Aveve Bloem commercialiseert haar producten via de eigen Aveve verkooppunten onder het merk Aveve.
In het buitenland en buiten verkoopt de Aveve verkooppunten Aveve Bloem haar producten onder het Soezie-merk. Aveve Bloem biedt ook ingrediënten en bakbenodigdheden aan.

Aveve Bloem bestaat over een eigen bloemmolen waar kwalitatief hoog staande en maat gemaakte bloemproducten voor brood en gebak, gemalen en gemengd worden. Het assortiment bloemproducten wordt continu verbeterd en verder uitgebreid met producten die beantwoorden aan huidige maatschappelijke trends.

Er zijn all-in mixen (All-in wit, all-in bruin,…) waar mannen enkel water moeten toevoegen van de klassiekers mixen waaronder (Surfina, Surprima-plus, haverzemelenbrood, brood met pitten,…), hier moeten mannen dan oa geen essentie bijdoen. Deze is beschikbaar nl droge gist van Bruggeman in verpakkingen van 5x 11gram, 125gram of 500gram. 

Daarnaast is er ook mix voor biscuit, mix voor cake, mix voor brusselse wafels, mix voor pannenkoeken, creme brulee, boerencake, creme au beurre,… en ga zo maar door.

sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met desem bloem, je kan kiezen voor de all-in (enkel water toevoegen) of de basis bloem waar nog actieve desem moet aan toegevoegd worden.

Sinds kort hebben we ook geleisuiker en bloemsuiker

Er is bij ons ook een klein assortiment aanwezig van bakvormen en benodigdheden

Demo
  • Eindhout Laakdal

   Trichelhoek 18/1, 2430 Laakdal

   014 86.73.99
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma - Vr: 9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
   Za: 9u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00
   Zon- en feestdagen gesloten