aveve

Aveve Agrarisch Centrum

Kris Vermeulen

Eindhout (Laakdal)

Bloem- en bakbenodigdheden

Aveve Bloem is producent en leverancier van bloem en bloemmixen voor de thuisbakker in België, Nederland en Frankrijk. Aveve Bloem commercialiseert haar producten via de eigen Aveve verkooppunten onder het merk Aveve.
In het buitenland en buiten de Aveve verkooppunten verkoopt Aveve Bloem haar producten onder het Soezie-merk. Aveve Bloem biedt ook ingrediënten en bakbenodigdheden aan.

Aveve Bloem beschikt over een eigen bloemmolen waar kwalitatief hoog staande en op maat gemaakte bloemproducten voor brood en gebak, gemalen en gemengd worden. Het assortiment bloemproducten wordt continu verbeterd en verder uitgebreid met producten die beantwoorden aan huidige maatschappelijke trends.

Er zijn all-in mixen (All-in wit, all-in bruin,…) waar men enkel water moet toevoegen of de classics mixen waaronder (Surfina, Surprima-plus, haverzemelenbrood, brood met pitten,…), hier moet men dan o.a. nog gist bijdoen. Deze is beschikbaar nl droge gist van Bruggeman in verpakkingen van 5x 11gram, 125gram of 500gram. 

Daarnaast is er ook mix voor biscuit, mix voor cake, mix voor brusselse wafels, mix voor pannenkoeken, creme brulee, boerencake, creme au beurre,… en ga zo maar door.

Sinds kort hebben we ook geleisuiker, bloemsuiker, kristalsuiker, parelsuiker, glucosestroop, maar ook taartvullingen van kersen, abrikozen en appel

Er is bij ons ook een klein assortiment aanwezig van bakvormen en benodigdheden

Demo
  • Eindhout Laakdal

   Trichelhoek 18/1, 2430 Laakdal

   014 86.73.99
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Ma - Vr: 9u00 - 12u00 & 13u00 - 18u00
   Za: 9u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00
   Zon- en feestdagen gesloten